torstai 2. toukokuuta 2013

Spring vibration party at campus!!!

Juliste pippaloista.
Perjantaina meillä sitten oli ikäänkuin viralliset lukukauden avajaisbileet. Ne järjestettiin kampuksella ja siellä oli mm. DJ yhestä yökerhosta täällä. Ensin kun kuulin koko hommasta ajattelin, että ohhoh...koululla jotku pippalot ja heti tuli mietittyä, että mitenkähän kova juttu se on jne.. No kuten aiemmin kirjotin niin koko alkupäivä oli melko hektinen, lennot takas Saksaan (Riika - Frankfurt Hahn - Trier - Saarbücken) ja sitte en ehtiny nukkua kun olin luvannu mennä kahtiin eri alotteluistujaisiin ennen varsinaisia bileitä...No väsynythän mie sit olin. :)

Ensin menin siis Javierille, siellä oli jo melkein kaikki valmiiks istumassa....aikani olin siellä, ehkä jonkun tunnin tai pari ennen kun lähin toisiin pippaloihin. Siihen aikaan ei enää oikein kulkenut busseja, joten päästiin ainoostaan Rathausille ennen kun jouduttiin kävely hommiin. Siitä oli sellanen parin kilometrin matka sinne missä Andy asu...ilma oli onneks sateinen ja tosi kaunis, eli ei,  ja kävellessä tuli vielä hiki. Siitä innostuneena miun aiemmin nätisti laittamat hiukset päätti mennä niin kikkuralle, että en oo ehkä millonkaan nähny niitä niin kamalina. No mutta ei voiu mitään tehä, kun ei ollu suoristusrautaa saatikka muutakaan välinettä käsien ulottuvilla, näillä oli mentävä. Siellä oli jonkun verran porukkaa myös, en tuntenu montakaan. Talo oli hieno!! Niinkun nyt melko monet talot täällä, isoja ja tosi mukavia sisältä sekä ulkoa. Aikamme oltiin siellä ennen kun sitten suunnistettiin  itse virallisiin koulun järjestämiin bileisiin. Matkalla kun käveltiin, käytin puhelimen GPS että tiedettiin mihin suuntaan mennä ja sittenhän se puhelin lipesi kädestä ja lopputuloksena oli erittäin pirstaloitunut iPhonen näyttö. :( Ihme ja sinänsä onni onnettomuudessa oli, että se toimii virheettömästi edelleenkin. Hieman hankala sitä on käyttää kirjottamiseen tai muuhun sellaseen, mutta noin niinku muuten toimii hyvin. Ja onneks tajusin, että miullahan on vakuutus, joten laitan sen sinne sitte. 

Koululle saavuttuamme koko rakennus oli muutettu vastaamaan yökerhoa. Se oli tosiaankin ihan niin kuin olis menny johonkii klubiin koulun sijasta. Alakerran saliin oli rakennettu "tanssilattia" ja kolme erilaista baaritiskiä. Porukkaa ei ollu vielä kovin paljon kun myö mentiin, mutta koko ajan sitä tuli lisää ja lopulta koko sali oli ihan täynnä. :) Kaikilla oli hauskaa ja tuli paljon juteltua eri ihmisten kanssa, tosi hyvä ja onnistunu ilta! Juhlittiin sitte neljään asti koululla ja käveltiin kotiin, pääsin nukkumaan jopa puolen viiden jälkeen, se kertoo jo hieman siitä että oliko kivaa vai ei. ;)

Nyt on luurikin taidetta!

Seuraavana päivänä sitten kirjotin ne vakuutusyhtiön laput valmiiks netissä ja jo maanantaina sain päätöksen, vakuutus korvaa miulle 113,30€. :)
Nyt oon koululla ja vihdoin ja viimein sain tän netin toimimaan myös omalla koneella, joten nyt voin helpommin kirjottaa näitä blogi juttuja vaikka näillä hyppytunneilla, tai tehä jopa koulujuttuja. :) Mut nyt pitää mennä syömään kun on nälkä.

Bis später!! :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti