torstai 16. toukokuuta 2013

Stuttgart!!! :)

Lasista näkyy nätisti kirkko nurinpäin. :)
No miehän sitten lähin sillon Perjantaina siinä yhen aikoihin kohti Stuttgarttia. Kuski oli taas onneks mukava, ja kyydissä oli kaks muutakin tyyppiä, yks tyttö ja yks jätkä. Matka meni mukavasti ainut mikä vähän haittas oli se, että alko tulla väsy. Pääsin siinä neljän aikoihin perille ja soitin heti Niinalle. Se sano, että ne olis viiden maissa Wilhelman lähellä, ne oli parhaillaan Neckar-joen risteilyllä. No mie aattelin alottaa "loman" kunnolla ja kävelin Schloßplatzin viereen terdelle juomaan lasillisen viiniä ennen kun lähin kohti Wilhelmaa. Että oli rentouttavaa olla taas Stuttgartissa! Miten se voikii olla niin erilaista kun Saarbrückenissä?!?!

Jouduin sit vähän hoppuilemaan viinin kanssa kun kello alko lähestyä varttia vaille viis ja juna lähti. Kerkesin sinne sitte ajallaan ja tapasin vihdoin ja viimein Niinan kaverin Satun, joka oli samaan aikaan käymässä Suomesta. Oli ihan suht ok ilma ja päätettiin mennä matkan varrella käymään Ludwigsburgin keskustassa maistamassa viiniä. ;) Se aukio, jolle jäätiin istumaan, oli ihan älyttömän nätti!!
Aukio Ludwigsburgissa.
Molemmat niin keskittyneinä johonkii... :D

Hei!!!

Roni ja minä. Leikin tätiä... :)
 Alotin siis eilen tän kirjottamisen kun menin koulun jälkeen käymään Starbucksissa. Kun tulin kotiin tiistaina illalla niin hupshups ei enää netti toiminukkaan kotona. Vähän on säälittävää miten orpo olo tulee ihmiselle kun ei oo omaa puhelinta, eikä edes nettiä muualla kun koulussa.... :( Tosin eilen kirjotin viestiä niille sinne mihin lähetin miun puhelimen, halusin tietää, että se on varmasti menny perille eikä vaan hävinny mihinkää.... Sit ne tänää oli vastannu että se on tullu perille, mutta että ne korjaa sen vasta ensi viikolla!! Voihan helvetti, viel yks viikko lisää ilman luuria. Onneks miul nyt kuitenkii on toi alkukantanen Nokia, muuten ei tulis yhtään mitää. Käytiin siis eilen hoitamassa asioita Haileyn kanssa ja saadaan toivon mukaan ens viikon puolessa välissä meille oma netti. Se oli viel hyvä tarjous, kolme ensimmäistä kuukautta vaan 14,99€, eikä myö sitä paljon kauempaa tarvitakkaan. ;)

Mut takas Stuttgart aiheisiin....mentiin sit tuolta aukiolta Niinalle ja Mattille ja alettiin tehä ruokaa. John oli kutsuttu myös sinne istumaan iltaa mein kanssa...No sehän taas venähti ihan kivasti se mein ilta, pelattiin taas korttia ja puhuttiin vaan kaikesta. Oli niin kiva päästä käymään!! :) Mietittiin illalla kuumeisesti mihin voitais huomenna tehdä retki, mut ilma ei luvannu olla hyvä, eikä päätöstäkään saatu aikaseks... Mielikuvitusta käytettiin ainakii, jos ei mitään muuta. ;) Seuraavana aamuna ei kukaan sitte ollukkaan niin hyvällä tuulella kun väsymys paino.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti