tiistai 21. toukokuuta 2013

Puhelin tuli takas!!!

Nopeesti halusin testata tätä mobiiliversiota tästä blogista nyt kun miun puhelin vihdoin ja viimein kahden viikon korjauksessa olon jälkeen tuli takaisin. Aamu oli huonosta säästä huolimatta pelastettu kun heräsin ovikellon pirinään...tiesin, ettei se voinu olla kukaan muu kun lähetti, joka toi miun luurin <3

No johan se sinä kahen viikon aikana ehti reissatakkii... Lähetin sen alunperin Hampuriin korjattavaksi ja kun se lähetettiin takasin ja sain sen seurauskoodin ni huomasin, että puhelin oli käyny sekä Ruotsissa että Tanskassa ennen kun se tuli takas...en tajua mitä varten, luulis et se olis nopeemmin tullu perille kun olis vaan lähetetty Saksan sisällä. 

Nyt se sit ainaki näyttää nätiltä ja ehjältä, mut välillä se, siis tää,  kuitenkin miettii ennen kun ottaa jonku "komennon"... Pitää vaan toivoo et se on väliaikaista, enää en lähetä tätä niille moneksi viikoksi varsinkaan ku meil ei vieläkään oo nettiä kotona.

Koululla huomasin taas että se välillä teki sitä, ettei se toiminu kunnolla, joten kirjotin niille sinne sähköpostia... Laitoin että sain puhelimen takas kaikkine papereineen, joissa luki mitä kaikkia testejä sille oli tehty, mu siitä huolimatta se ei nyt toimi kunnolla. Laitoin myös että en voi enää olla kahta viikkoa ilman mitään puhelinta, ja maksoin melko paljon rahaa ja aikaa meni enemmän kun oli alun perin tarkotus, eikä se silti toimi. Sanoin, että haluan vastauksen asap, kiitos. Nyt sitte ootellaan mitä ne sieltä sanoo, pakkohan niitten on vakuuttaa se kuljetus kun mie kuitenkin maksoin siitä niille 12€ eikä se oo miun vika, jos jotain sattuu matkan varrella... Toivotaan, että ne hyvittää jotenkii sen, voisin mielelläni huolia uuden luurin niinku Andy ehdotti ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti