torstai 30. toukokuuta 2013

No se puhelin siis tuli takas, mut lähti heti sitte muutaman päivän päästä takasii ku ei toiminu kunnolla. Nyt vaan toivon, että se tulee oikeesti korjattuna JA toimivana takasii...alkaa vähän ärsyttää muuten. Mut muuten tääl ei just mitään oo tapahtunukkaa. Yhessä välissä oli kunnon v*tutus päällä ja olin ihan valmis lähtee kotiin jo, jotenkii kait varmaa jopa miulle voi tulla hetkellinen koti-ikävä tän räntäsateen ja näitten ihmisten keskellä. ;) Sit onneks kuitenkii sattu just nii, et nähtiin paljon sil hetkellä Svenjan kanssa ja sil sattu olemaa sama tilanne ni se helpotti kun juteltiin. :) Enää ei edes jaksa ottaa päähän nää loputtomat sateet kun niihi on jo niin tottunu....ei enää edes oota tilanteen muuttuvan. Eilen kuitenkin uskalsin jo sanoo ääneen, kun katoin netistä monesta eri paikkaa ja kaikki näytti samaa, et ens viikolla, tai tarkalleen ottaen jo sunnuntain se tapahtuu!!! Nää sadepaskat muuttuu oikeeks kesäks!!! :D Ens viikolla meillekkii tulee tänne jopa 20 astetta tän hetkisen (ollu viimesen kuukauden) 10 asteen sijaan. Kyl täytyy myöntää et tää syö miestä, ja naista. Ja ne hyvät säät kestää sit ainakii keskiviikkoon asti! ;)

Juan Pablo, Andres ja Svenja.
En tosiaan oo kauheemmin käyny missään sen Stuttgartin reissun jälkeen kun ei oo huvittanu aina vaan hengata näitten samojen naamojen kanssa samoissa paikoissa, siis toisessa asuntolassa...paitsi et lauantaina mentiin Svenjan kanssa Juan Pablon luo nauttimaan aamupalaa, Andres ja Juan Pablo oli valmistanu munakasta ja jotain tyypillistä meksikolaista aamupalaa, joka oli ihan sika hyvää jonkun tulisen mangosoossin kanssa. :P Sit juotiin Choko Locoa....luultiin tosissaan ennen ku maistettiin, et se olis vaan jotain kaakaon tyyppistä, mut sit maistamalla selvis et se oli melko vahvaa...mut hyvää myös. :D Illalla sit käytiin nopeesti kattomassa se jalkapallopeli, jonka jälkeen Svenja meni "surullisena" kotiin kun Dortmund hävis. Eilen kävin kanssa Javierin kämpillä kun "kaikki" oli siellä juhlimassa, aattelin käyä näyttämässä pikasesti naamaani, etten jää ihan ulkopuoliseks kun aina vaan istun kotona. ;D

Nii joo, en oo ehkä kaikille vielä kertonukkaan mut mein saksan tunneilla, jotta saadaan ne opintopisteet ni myö kuvataan krimi elokuva.. Mie oon siinä käsikirjotustiimissä ja hitto että sen kanssa on tapeltu! Mut kyl siit tulee oikeesti hyvä ja jännä elokuva. :D Se meni vähän sekavammaks kun oli alunperin ajateltu, mut onpahan katsojille vähän hankalampaa tietää lopputulosta ennen koko elokuvan loppua. :) Mie halusin olla, ja oon se pahis siinä, tapan Andresin, koska oon muka so in love!!! <3 :D Hitto et en jaksa oottaa et se ois kuvattu ja valmis, se on varmaa ihan sika hyvä!!! Näytän sen sitte kun se on valmis. ;)

Mut ei miul siis oikein mitään kummallisempaa kerrottavaa ollu, aattelin nyt vähän kirjotella ja näyttää et oon viel hengissä.  ;) Tänää mennään Metziin, Ranskaan, koska tääl on taas kerran pyhäpäivä, ni täytyy kohta lähtee junalle...se on taas näitä koulun järjestämiä retkiä. :) Siinä mielessä tosi mukava, että näitä on paljon, ni näkee eri paikkoja samalla ku on täällä. Ainii meilläkii oli eilen se esitelmä näille mein erasmuksille siitä mein järjestämästä "Meet the locals"- matkasta Homburgiin. Kaikki otti sen yllättävän hyvin, tosin viel on paha sanoo miten moni pääsee mukaan, toivottavasti kuitenkii mahollisimman moni. Se on siis sellanen projekti yhellä Reiseveranstaltung tunnilla, mein pitää järjestää päivämatka meille vierasopiskelijoille. Päätettiin, että mennään Homburgiin 28.6.13, kun siellä on Karlsberg-oluen panimo niin päästään käymään kierroksella. ;) Sen jälkee tullaa takas Saarbrückeen ja täällä on sellanen Altstadtfest, jossa siis on kaikenlaista musiikkia, ruokaa, juomaa yms yms yms...

Tos on muuten se kuva, joka otettiin sillon ensimmäisinä päivinä sieltä mein toisen kampuksen luota, tos on melkein kaikki mein ryhmäläiset (siis Erasmukset), vaan Andy vissiin puuttuu kun se ei ollu viel sillon tullu.


Erasmuskuva 2013

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti