sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Viikonloppu Stuttgartissa takana... :D


Tääl alko kevät!!!! :D

Viikonloppu tuli ja meni, ikävä kyllä taas kerran liian nopeesti...tällä kertaa tosin seuraavaa vierailua ei ehkä tarvii oottaa ihan niin kauan kun Suomesta käsin. Menin siis yhen jampan kyydissä perjantaina sinne Stuttgarttiin ja tänään tulin saman jätkän kyydissä takasin. Se kuulemma ajaa melko usein samaa väliä ni voisin ehkä myöhemminkii mennä samalla kyydillä. :)

Mutta neljältä oli perjantaina sovittu lähtö yliopiston bussiterminaalin edestä. Olin vähän etuajassa kun luulin, että tää terminaali on joku isokii paikka, mut sit osottautu et se oli ihan vaa vähän normaalia isompi bussipysäkki. ;) No mutta jälleen kerran oli edessä sama tilanne kun aiemmin täällä, olin menossa tapaamaan jotain ihmistä, josta ei etukäteen ollut mitään käsitystä..Onneks tää jätkä osottautu hirmu mukavaks ja samalla kyydillä tuli kaks muutakin. Aina mietin ja toivon, että olis muitakii ni ei koko ajan ite tarvis olla puhumassa. :P Tää tosin onneks osas olla hiljaakin. :D Nää kaks muuta meni vaan Karlsruheen asti ja sieltä kyytiin hyppäs yks jätkä, joka sekin oli menossa Stuttgarttiin. Aikamoista bisnestä, mut tosi hyvä idea, säästää luontoa kun jokaisen ei tarvii mennä omalla autollaan ja kaikki osapuolet voittaa.

Lampi ja laituri, josta katteltiin kaloja.
Pääsin joskus kuuden jälkeen perille, meiät jätettiin haupparille (Hauptbahnhof) ja siitä otin S-Bahnan Freibergiin, jossa Niina oli miuta vastassa. :) Käveltiin sitte niille ja näin vielä Roninkii ennenkun se meni nukkumaan. Sen jälkeen istuttiin vaan iltaa, syötiin ja maisteltiin viiniä. :P Adina tuli kanssa käymään vielä illalla, oli kiva nähä kaikki DB:t taas saman katon alla. :D :D Ilta vähän venähti ja sen seurauksena aamulla oli vähän käynnistymisvaikeuksia... Mut suihkun jälkeen olin vihdoin ja viimein valmis lähtemää kaupungille. Sovittiin Sallan ja Matthiaksen kanssa eet nähään ja oottelin niitä jonkun aikaa. Oli tosi kiva nähä taas pitkästä aikaa! :D Shoppailtiin, ja jonkii verran sai näköjään rahaa kulumaan...mut löysin laukun sekä sen hajuveden mitä olin ajatellukkii. Kun shoppailut oli shoppailtu ni sovin Virpin ja Curtisin kanssa treffit Obloon. Siellä sitte oottelin about tunnin niitä kun olin ite vähän etuajassa...no vois olla huonompiakii paikkoja ootella. :) Istuttiin sitte Oblossa ja mm. syötiin ennen kun kasin jälkeen lähin takasii Niinalle ja Mattille.

Pikkunen isopoika kävelyllä.
Alunperin oltiin suunniteltu  Niinan kanssa et ehkä oltai menty kaupunkiin illalla, mut sit oli tullu vähän mutkia matkaan ja päätettiin jäähä vaan kotiin. Vähän aikaa istuskeltiin ja kateltiin telkkaria ennen nukkumaan menoa. Tällä kertaa oltiin fiksuja ja käytii nukkumaa ajoissa ni aamulla jakso hyvin herätä. :D Mie jopa yllätin itteni tänä aamuna ja siivosin keittiön...siis eiliset astiat koneeseen ja tiskasin kattilat ja paistinpannut, jotka oli eilisestä jääny. Juotiin aamukahvit ja lähettiin Ronin kanssa vähän ulkoilemaan. Käveltiin siihen niitten viereiseen pieneen puistoon, jossa oli ihana pikkunen "lampi" ja hiton paljon pieniä kaloja, ja muutama isompikii. Siitä käveltiin vielä vähän matkaa etiäpäin ja paluumatkalla käytiin ostamassa aamupalaleivät Bäckereista. Kotona syötiin aamupala, Roni otti päikkärit sillä aikaa, ja sit alko nukuttaa ihan urakalla... Vähän aikaa vaan istuttiin sohvalla ennen ku Roni heräs ja sit miun pitikii jo alkaa hipsimään haupparille päin. Kerkesin kaheks sinne mihin oltiin sovittu, mut tää parkkipaikka oli ihan täynnä autoja ja hetken jo luulin, etten mitenkää voi löytää sitä tiettyä autoa sieltä...no onneks kuitenkii löysin. :)

Otin kuvia kaloista (minä, Niina ja Roni).
Paluumatkalla kyydissä oli miun lisäks kaks kiinalaista tyttöä..ettei taaskaan tarvinnu yksin matkustaa. :) Tänään on ollu ihan sairaan hieno ilma, aurinko paistaa koko maassa, puistot on täynnä ihmisiä ja täälläkii on 9 astetta lämmintä...Ei se nyt vielä päätä huimaa, mut ens viikosta alkaen pitäs alkaa lämmetä, sitä odotellessa! :D Ajomatkalla tää Simon, siis se kuski, kerto yhen linnan kohalla miten siellä on pidetty vankina kuningas Rikhard Leijonamieltä, siis sitä Robin Hoodin kuningasta. Sen jälkeen oli heti pakko googlettaa, ja totta se oli... melko jännää. :)

Siinä on molemmat linkit:

http://fi.wikipedia.org/wiki/Rikhard_I_Leijonamieli
http://en.wikipedia.org/wiki/Trifels_Castle

Ainii, raahasinpa sitten muutaman kirjan Stuttgartista tänne, toinen laukku oli täynnä kirjoja...2 on lainassa Niinalta ja 5 silleen, et kun luen ni voin heittää tai lahjottaa jollekkin...eipähän tule tylsää. ;) Mietin jo et pitäskö jotenkii yrittää jättää tänne ni sitte seuraavilla Suomalaisilla, jos tänne on useempia tulossa jatkossa, olis valmiiks jotain luettavaa. ;) Pitää miettiä mihin ne sais jätettyy..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti