lauantai 23. maaliskuuta 2013

Nonii... Löysin hyvin perille, vaikkakin se kyyti, jonka olin hankkinut itelleni Frankfurtista Saarbrückeen ei ollutkaan varautunu miun laukkuihin saatikka miuhun sille päivälle kun luuli et olin puhunu edellisestä viikosta... Anyway, kaikki meni hyvin ja mie sekä se toinen tyttö mahuttiin tavaroinemme tän Jörgin autoon ja matka kohti Saarbrückeä alko. Vähän alkuun jänskätti mennä sellasen ihmisen kyytiin jota ei ollenkaan tiennyt, olin siis löytäny tän miehen netin kautta, Saksassa on tapana matkustaa yksityishenkilöiden kyydillä kaupungista toiseen ja sitten maksaa niille vähän siitä. Ihan fiksua sinänsä, mut koskaanhan ei tiiä kenen kyytiin sitä lähtee, nyt onneks kävi todellakin tuuri :)

No saavuin perille ja Selin oli miuta jo oottamassa pääovien luona (en tosin nähny kun ne yhet isot ovet...) ja onneks tavattiin helposti kun ei ihmisiä ollu paljon. Ensin käveltiin miun kämpille jättämään tavarat ennen kun lähettiin takasin keskustaan hakemaan miulle syötävää ja juotavaa :P Juteltiin matkalla paljon ja kun sanoin et olin asunu Stuttgartissa pari vuotta, vaihettiin kieli saksaks... No meneehän se ajoittain, välillä tökkien, mut siinähän se petraantuu kun sitä käyttää ;) Haettiin kiinalaista ja olutta ja sitten tulin takas "kotiin". Oli vähän outoo istuu yksin sängyllä ja juoda olutta, se kiinalainen oli tosi huono, miks ihmeessä mie tilasin sienillä täytetyn annoksen?!?! Jossain vaiheessa iltaa huomasin et olin saanut viestin miun saksanumeroon joltain espanjalaiselta pojalta. Se selitti että Selin oli antanu miun numeron siltä varalta et haluaisin tehä jotain nyt viikonlopun aikana. Tosi mukavasti ajateltu :) En tosin eilen jaksanu lähteä mihinkään, mut tää Javier kirjotti myös et ne on huomenna menossa Strasbourgiin ja voisin liittyä seuraan, jos haluan. Sanoin että mietin, kun en ollu varma kannattaako mielummin ensin hoitaa ns. tärkeet asiat ja sitten vasta tutustua ihmisiin/paikkoihin vai toisinpäin. 
Emilio, Manuel, Aida ja Javier

Aamulla kuitenkin kun heräsin ni olin sitä mieltä että lähen mukaan. En oo koskaan käyny Ranskassa ja ei miulla täällä oo tällä hetkellä vielä yhtään kaveria, joten ehkä kannattaa ensin panostaa siihen :) Menin 9.30 rautatieasemalle ja hain kahvin ennen kun näin Javierin seisomassa keskellä aulaa oottamassa meitä muita. On jotenki tosi outoo mennä oikeesti päivä toisensa jälkeen tapaamaan ihmisiä joita ei oo koskaan nähny ja millonkaan ei tiiä mitä odottaa. Toisaalta se on kiehtovaa, mut toisaalta tosi outoo :P No nää kaikki (2 espanjalaista ja 2 meksikolaista, kaikki puhui keskenään espanjaa) oli tosi mukavia ja matka onnistu oikeesti tosi hyvin, illalla jopa, jos ei jo keskellä päivääkin, kaikki pysty heittämään vitsiä toisilleen aika suoraan ja tunnelma oli hyvä. Laitan pari kuvaa reissusta tähän väliin :)

Strasbourgissa
Illan päätteeksi kaikki oli tietenkii aika poikki, nää muut oli ollu ulkona eilenkii ja nukkunu jotain pari tuntia. Mie taas olin eilen vasta saapunu ja nukkunu huonosti koska yöllä oli hiton kylmä ja heräsin pukemaan lisää vaatetta neljän aikoihin. Mut niin sitä vaan päätettiin mennä johonkin syömään, mentiin yhteen kreikkalaiseen "kebabiin" ja se osottautu älyttömän hyväks valinnaks. Ruoka oli hyvää ja edullista oluineen päivineen. Sieltä jatkettiin baariin yhelle :P Mentiin sitte irkkupubiin, nimeä en nyt muista niinkun en muista osotettanikaan vielä... Siellä oli alakerrassa joku livebändi (2 miestä soittamassa ja laulamassa), mut samalla kävi ilmi että niillä on siellä myös karaoke joka torstaisin. Voipi olla että joutuu laulaamaan siellä joskus ;)

No onneks Emilio jäi sitten oottamaan miuta kun eihän miulla ollu hajuakaan missä mie asuin, ainut mite osasin mennä sinne oli sieltä rautatieasemalta, mut nyt oltiin ihan jossain muualla ;) Se sit saatto miut kotiin ja kun olin oottamassa hissiä ni joku tyttö tuli siihen ja sitte samaan kerrokseen ja jutteli niitä näitä, nauro välillä miun humalaiselle (sitä käytin syynä) saksalle...sit kun kysyin onks sillä nettiä ni se sano ettei sais antaa miulle sitä salasanaa johonki verkkoon, mut pyys kuitenkii sisälle kämppään ja kirjotti sen lapulle. Oli tosi mukava ja silleen ja sit lisäsin sen FB:ssä kavereihin. No sithän se alko kirjottelee urakalla, ettei vaan olis tytöistä kiinnostunu...no oishan se imartelevaa ;) Ja sen ansiosta siis kirjottelen nyt tässä omassa huoneessa tähän blogiin. Kohta on pakko mennä tuonne tosi epämukavaan sänkyyn, joka kerta vissiin herää kun kääntää kylkeä ku jouset vähän pitää ääntä ja hyppii ees taas :/

Lisää kuvia miun päivästä:


Siinä miun matkatoverit sillalla
Euroopan parlamenttirakennus tai joku hieno juttu


Teidän rauhanne, teidän hintanne.

Tää oli oikeesti siellä :)

Lippuja ja leijuvia päitä...

Lisää leijuvia, Ranskalaisia päitä...


Kävelin Ranskassa ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti