perjantai 22. maaliskuuta 2013

Ensimmäinen päivä = harjoituskappaleTästä se alkaa, matka sekä blogin kokeilu. Pienestä yleisön pyynnöistä ja omasta mielenkiinnosta johtuen päätin antaa tälle mahdollisuuden, jääpähän sitten ainakin jotain muistoja itelle ja muille. :)

Tää päivä alkoikii sitte jo viiden aikaa, ei väsyttäny yhtää ei.. Kuuden jälkee otin sitte Jennin auton ja lähin sillä junalle, junalla Tikkurilaan, josta bussilla Helsinki-Vantaalle. Sieltä ylläri ylläri lentokoneella Tukholmaan, jossa siis nyt istun, ja muutaman tunnin päästä sitte pääsis jo oikeeseen maahan ku lennän Frankfurttiin. Ettei vaa menis liian helpoksi niin siellä ootan vielä tunnin ennen kun pääsen autolla muutaman tunnin matkan Saarbrückeen. Siellä toivottavasti on Selina vastassa ja mie vihdoinkii nään missä sitä tulee asuttua seuraavat 6kk. Toivon todella et siel on sänky, jossa on myös patja!!! :D


Mut tähän asti tää matka on menny ihan mukavasti, oikeestaa jotenkii yllättävän vaivattomasti vaikka laukkuja on kaks ja ne molemmat painaa jonnii verran. Helsinki-Vantaalla neljä mannee tuli miun luo ja autoin heitä (puhumalla saksaa puhelimeen) auton ostossa. Saapi nähä kuulinko kaikenmaaliman sähköpostiosotteet oikein ku se ukko siellä luurin toisessa päässä oli hieman pahalla tuulella ja ääni koveni kovenemistaan. ;) Mutta nyt oon siis päässy jo Tukholmaan, aloin jo Lappeenrannan rautatieasemalla miettimään onks täs miun matkailussa "säästämisessä" mitään järkeä. Onko kannattavaa muutaman kympin takia valita tällänen reitti mikä kiertää puol maapalloa ennen kun pääsee päämäärään, vai pitäskö mielummin olla rohkeesti vaan mukavuudenhaluinen ja buukata seuraavaks ihan suoralento?!

Eväs ja ostokset :P

Mut anyway, tää Arlandan kenttä on jotenki hirmu kivannäkönen, vaikka nää myyjät täällä ei mukavia ookkaan. :) Aiemmin olin tappamassa aikaa yhessä putiikissa ja miun täyty näyttää melkosen epäilyttävältä kun myyjä puski kylkeen hirveellä vauhdilla.. Sain kuitenkii onneks ostokset tehtyä kunnialla loppuun ja tyydyin ostamaan myyjän tarjoaman reilun 20€:n käsirasvan sijaan ihan vaan 4€:n vartalorasvan. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti