sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

A day in a Zoo...

Kävelyporukka.

Perjantaina päivällä käytiin kävelemässä ja tutustumassa kaupunkiin. Käveltiin joen vartta ja nähtiin "the awesome park". :) On varmaan nättiä kesällä,  nyt tääl on vielä vähän sellanen syksynen ilma, toivotaan että lämpenee piakkoin. Aikamme käppäiltiin ennen kun nälkä yllätti ja lähettiin takasin keskustaan. Mentiin Pizza Huttiin syömään ja oli vähän sika hyvää pitsaa. Siitä sitten päätettiin lähteä pelaamaan korttia Puolalaisten tyttöjen kämpille.

Näkymä puistosta joen toiselle rannalle.


Aika tosiaan juoksi....pelattiin korttia, noppapeliä ja viimesimmäks Meksikolaista lotteriaa, se oli vähän kun bingo. ;) Tehtiin aluks nii, että pojat luki kortteja ja myö muut toistettiin perässä, samalla koitettiin myös pelata. Tulipahan opittua joitain tosi "tarpeellisia" espanjalaisia sanoja, kuten el Borracho (tai jotain sinne päin), se tarkoittaa humalaista miestä. ;) Jossain vaiheessa sitten ovelta kuului koputus ja naapurihan se siellä valitteli kun ei saanu nukuttua kun pidettiin meteliä, ei oltu ollenkaan huomattu et kello oli jo yli 1!! No lähettiin siitä sitten kotiin, että naapurikii sais nukuttua, :)

Ei, tämä ei ollut uhkapeliä!
Lauantaina sitten heräsinkii pirteenä melko ajoissa ja suuntasin kaupungille shoppailemaan. Tarkoituksena oli löytää housut ja ehkä joku kiva paita, housut löyty, samoin punanen huppari. Check! :) Loppupäivänä en sitte tehnykkään mitää, muuta kun lepäilin, kun aamulla oli kurkku kipeen olonen. Ehkä ihan hyvä välillä vähän huilatakin, :P Ainiin, yhessä hiton isossa vaatekaupassa oli dj soittamassa levyjä!!!
Oli pakko ottaa kuva!!

Nyt on siis sunnuntai, eilisen lepäilyn seurauksena tuntuu et tänää olis energiaa enemmänkii.. Aluks nyt ainakii mennään Hayleyn (en tiiä miten se oikeesti kirjotetaan ni joka kerta on eri tavalla kirjotettu ;D) kanssa eläintarhaan. Illalla tekis mieli vähän ehkä käydä jossain, en vaa tiiä yhtään mitä Saksalaiset tekee pääsiäisenä, muutakin siis kun viettävät perheen kesken aikaa...Sehän ehkä selviää illalla onko kukaan liikenteessä vai ei :) Mut nyt eläintarhaan.... :D


1 kommentti: