sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Sarreguemines

Sarreguemines.
Aamulla 1.6. lähin kaupungille kun rupes tekemään mieli pitsaa. :P Kävin hakemassa Pizza Hutista "aamupalaa" ja jäin oottamaan, että Svenja tulis keskustaan. Sitten kävi aika vähän pitkäks niin päätin ottaa ton ratikka/juna tsydeemin ja mennä käymään Ranskassa. Sen viimenen pysäkki on Sarreguemines ja se on siis jo Ranskan puolella. Matka sinne kesti noin 30 minuuttia ja sitte tsekkasin mihin aikaan sieltä lähti kyyti takasii ennen kun lähin käppäilemään keskustaan päin. Junia menee onneks joka päivä 30 minuutin välein, joten pois pääsy ei oo kovin suuri ongelma. :D

Kiertelin siellä sitten sen puolisen tuntia ja otin paljon kuvia. Se paikka oli tosi nätti ja täytynee mennä joku toinen kerta uudestaan, paremmalla ajalla ja ehkä jopa keskellä viikkoa. Ilma oli onneks ihan kiva, eikä satanu vettä. Lämpimäks ei sitä vieläkään voi oikein sanoa, mutta säätiedotus on luvannu että nyt alkaa täälläkii lämmetä, vihdoin ja viimein. Se on vaa hieman hupaisaa, että heti kun tulee 1.6. niin ilmat paranee...enää ei sada vettä niinkun viime kuussa lähestulkoon joka ikinen päivä teki.


Oikeustalo.
Tälläsiä kivoja pikku putiikkeja oli joka puolella.


Että tälläsiä maisemia siinä heti rautatieaseman läheisyydessä oli, ei uskaltanu mennä kovin paljon pitemmälle, ettei ois eksyny... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti