sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Opi juoksemaan....

Puumalle Pumat. ;)
Kuten se otsikkokin jo kertoo, täällä opetellaan juoksemaan. Siis oikeesti! Koskaan en oo ollu siinä hyvä, mutta nyt parisen viikkoa sitten ku kävin kaupoilla ja löysin hienot Puman lenkkarit edullisesti (29,95€) ni päätin alottaa opettelun. Meninkii sitte samantien kokeilemaan ja kyllähän tuo silleen puoliks juosten ja puoliks kävellen menee.. ;) Tosin ekalla kerralla ei tainnu ihan ees puolia tulla juostua. xD On se vaan jotenkii niin helppo laji, mut sit kuitenkii samaan aikaan niin mahottoman vaikee....ja tylsääkii se on. Ehkä mie sen vielä joku päivä opin ja alan oikeesti tykkäämään siitä. :)

Menin sitte varmaa viikko sen jälkee, maanantaiaamuna lenkille, huomasin että jaksoin juosta paljon reippaammin ja enemmän kun viime kerralla, näköjään sitä jotain kehitystä ainakii tapahtuu. Ja sit se tunne mikä tulee seuraavana päivänä kun lihaksissa tuntee tehneensä jotain, se on ihana! :D Kolmannen kerran menin nyt viime perjantainam, eli taukoa edelliseen kertaan tuli reilu viikko...jotenkii ei oo huvittanu mennä aiemmin kun oli aivan sika kuumat ilmat tai sit tuli vettä taivaalta ihan ruhtinaallisesti. Nyt sitte perjantaina päätin mennä suoraa koulusta juoksulle kun ei ollu liian kuuma ilma. Taas huomasin kehitystä...Juoksin eri reittiä, mut täl kertaa voin sanoa, että juoksin enemmän kun kävelin, vaikka ei sitä nopeeks juoksuks voi missään nimessä sanoa...pääasia on kuitenkii se, että se tuntu vielä ihan kivaltakii.. :D Ehkäpä tämä tästä.

Tänää sitte menin aamulla ennen aamupalaa, en ollu eilenkään syöny mitenkään älyttömän ruhtinaallisesti ja sen huomas kun ei oikein ois ollu energiaa... No mut menin vajaan 2,5 kilsaa ja tulin kotia syömää aamupalaa. Ihan jees taas tänää, mut ehkä en enää lähe ilman energiaa juoksemaan, varsinkaan kun en vielä oo lähelläkään edes keskitason hölkkääjää. :) Mutta tällästä tällä kertaa...harjottelu jatkuu täällä....

Übung macht den Meister, sanoo Saksalainen sananlaskukin! ;)


Tässä alla on vähän juhannuskuvia 2013...Olispa ollu kiva olla mökillä oikein hyvällä porukalla... No mie käväsin kotibileissä yhellä Andilla. Oli ihan jees, mut sit iski väsy ja humala ja piti poistua omaan sänkyyn. ;)

Pulut kuherteli puussa...

Kaikki muutkii ni miekii...Wannabe rantakuva jaloista. ;)

Ostin eilen mansikoita ja tällänen mahti mansikka löyty. ;)
Hyvää Juhannusta....tosin se meni jo... ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti