sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Trier 7. - 8.6.2013

3hh 116€.
Oltiin sovittu Natan ja Venlan kanssa, että tehdään joku kerta matka Trieriin kun ei oltu joulun jälkeen nähty eikä kukaan meistä ollu vielä käyny Trierissä aikasemmin. Sitten extempore päätettiinkii, että mennään sinne perjantaista lauantaihin...niinpä mie sitten varasin meille hotellihuoneen (neljän tähden) hotellista läheltä keskustaa. Mie sitten menin koulun jälkee perjantaina oottamaan Venlaa meiän rautatieasemalle kun sen oli määrä tulla tänne ennen kun sitte molemmat otetaan juna Trieriin. No se junahan oli sitte jonkun verran myöhässä, joten jouduttiin ottamaan vasta seuraava juna, mut onneks täältä menee sinne junia tosi usein ni ei jouduttu kauaa odottamaan. Matka meni melko mukavasti, vähän oli hikinen olo vaikka oli vasta ennen lähtöä käyny suihkussa...mut nyt ei pidä valittaa! Kun päästiin perille, alettiin ettiä Natskua, mut sit se löytykii ihan sattumalta just mein nenän edestä pankkiautomaatilta. ;) Se oli helppoa. Sitte lähettiin suunnistamaan kohti hotellia, eikä kukaan tietenkään ollu ollenkaa tietonen missä se mahto olla... Löydettiin ulkoa kartta josta otettiin suunta ja sit vaan menoks. Ilma oli aivan sairaan hiostava eikä se pitkä kävelymatka kaikkine tavaroineen tehny matkaa yhtään helpommaks. :D
 
Vihdoin ja viimein päästiin perille ja oltiin jo jäämässä heti terassille nauttimaan kylmää olutta, mutta siin oli vaan vanhoja ihmisiä, joten päätettiin mennä ensin viemään tavarat huoneeseen. Se huone oli aivan järkyttävän iso! Ei tuntunu kovin pahalta tuo hintakaan kun katto sitä huonetta, kolmelle kun jaettiin niin yhdelle hengelle jäi maksettavaa reilut 38€.


Pakollinen "sängyssä hyppimis-kuva".
Siinä sitten hetki istuttiin ja nautittiin Kanttorista (feikki Baileys) ennen kun suunnistettiin kaupunkiin. :) Ensimmäinen tehtävä oli löytää paikka, jossa vois istua ja syödä sekä juoda jotain. Käveltiin jonkinmoinen matka, tällä kertaa tosin meillä oli hotellista saatu kartta mukana. ;)

Kuvailtiin matkalla vähän maisemia ja suunniteltiin huomiseksi picnickiä johonkin keskustassa sijaitsevaan puistoon...vähänpä tiedettiin mitä huominen toi tullessaan! Löydettiin keskusta alue, mutta sit tuli vaikeuksia päättää mihin sitä haluttiin syömään...otettiin kolmas vaihtoehto, se kun on kuulemma aina paras. Päädyttiin nätille aukealle, jossa oli paljon terasseja ja koko aukea oli täynnä ihmisiä. Ei meinattu löytää vapaita paikkoja, mut sit siel oli yhessä pöydässä vaan kaks jätkää ni mentiin sinne niitten kanssa. Siinä sitten alettiin juttelemaan ja istuttiin iltaa melko pitään ennen kun päätettiin kaikki 5 lähteä yökerhoon...

Venla ja Martin.

Natallia, Christian ja minä.


Natallia ja minä.

Sitä tuli jotenkii huomaamattaan juotua jonnii verra kaljaa kun joku aina raahas pullon nenän eteen, ite en muistaakseni ainakaan, ostanu yökerhosta kun yhen oluen, jos sitäkään. Sitte joskus neljän aikoihin päätettiin, että nyt on aika lähteä kohti hotellia. Martin käveli mein kanssa samaa matkaa kun se asu jossain siinä mein hotellin lähellä.

Yökerhossa ja kaikki kuvassa.

 Ihan tosissaan luultiin, että ilta oli nyt ohi ja päästäis nukkumaan...mutta väärin meni jälleen kerran. :D Hotellin yövuorossa oleva respatyyppi oli sen niitten kokin kanssa juomassa olutta siinä respassa ja sitten jotenkii päädyttiin siihen niitten kanssa juomaan ilmasta olutta ja lopulta viel jotai drinkkejäkii... Melkosta meininkiä, ei tulis koskaan tapahtumaan Suomessa, mut ei siinä mitään. Ei mitään hajua kauanko oltiin siinä, mut seuraavana aamuna heräsin sitte 12.11....oli aika karu herätys, kun tajusin, että huone olis pitäny luovuttaa 12 mennessä. :D Kukaan ei ollu tajunnu laittaa herätystä. Sitte kauheella kiireellä vaatteet niskaan ja kamat kasaan ja eikun vaivihkaa ulos hotellista. :D Olipahan reissu!! Tosi kivaa oli kyl, lukuun ottamatta sitä aamuherätystä. ;)

Sitte käveltiin keskustaan ja mentiin suoraan aamupalalle....Pizzaa taas kerran naamaan ja sit kiertelemään  nähtävyyksiä...Venla ja Natsku.


Turistijuna.
Porta Nigrasta.


Vamuttaa.....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti